Information
Tlf: 28968133 rytterkompagniet@gmail.com
 
  0 Indkøbskurv
Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

You're currently on:

Tilmeld nyhedsbrev

Om webshoppen

Om Islænder.dk

 

Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres på islænder.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos islænder.dk. 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket. 

Shopsystemet anvender såkaldte tekniske cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos islænder.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. 

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Islænder.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra islænder.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. 
Den dataansvarlige hos Islænder.dk er ejeren Frederikke Nørgaard

Læs også vores handelsbetingelser og vilkår

 

 PRIVATLIVSPOLITIK

 

Nærværende privatlivspolitik forklarer, hvordan Islænder.dk indsamler og behandler dine personoplysninger. 

Den virksomhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er

 

Islænder.dk

Snaven 1

5631 Ebberup

CVR: 33736193

 

Islænder.dk kan kontaktes på enten rytterkompagniet@gmail.com eller på telefon 28968133 på alle hverdage.

 

Nærværende privatlivspolitik gælder for personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med et køb hos os, via henvendelse vedrørende et af vores produktet samt som vi indsamler gennem vores hjemmeside, www.islænder.dk

 

1. Indsamlingen af oplysninger

 

1.1 Dit besøg på Rytterkompagniet.dk

 

1.1.1. Hvilke oplysninger indsamler vi ved besøg på Rytterkompagniet.dk?

 

Vi indsamler automatisk oplysninger og dig og din brug af vores hjemmesiden, når du besøger rytterkompagniet.dk. Disse oplysninger er bl.a. hvilke søgetermer du bruger på webshoppen din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om den anvendte elektroniske enhed. I tillæg til vores privatlivspolitik, finder vores cookiepolitik tillige anvendelse ved brug af Rytterkompagniet.dk 

 

1.1.2. Hvad er formålet med indsamlingen af dine personoplysninger i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside?

 

Formålet med indsamlingen er at optimere brugeroplevelsen samt funktionaliteten på Rytterkompagniet. Ydermere er formålet at anvende de indsamlede oplysninger til målrettet markedsføring, herunder retargeting gennem bl.a. sociale medier som Facebook eller søgemaskiner som Google. Denne behandling af dine oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i det løbende arbejde med forbedring og optimering af hjemmesiden, samt for at kunne vise dig relevante tilbud og varer.  

 

1.1.3. Retsgrundlag

 

Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f (EU 2016/679).

 

1.2. Dit køb på Rytterkompagniet.dk og din kommunikation med os

 

1.2.1 Hvilke oplysninger indsamler vi i forbindelse med dit køb på Rytterkompagniet.dk og i din kommunikation med os?

 

I forbindelse med dit køb eller i din kommunikation med os, indsamler vi de oplysninger, som du selv afgiver. Dette er dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, som er anvendt i forbindelse med ordreafgivelsen på Rytterkompagniets webshop.

 

1.2.2. Hvad er for formålet med indsamlingen af personoplysninger i forbindelse med et køb og i din kommunikation med os?

 

Formålet med indsamlingen og behandlingen af oplysninger er, at vi ønsker at overholde vores aftale med dig, herunder at levere de produkter, som du har bestilt. Tillige er formålet med behandlingen at kunne håndtere dine rettigheder til at returnere og reklamere, samt – hvis det bliver nødvendigt – at kunne kontakte dig vedrørende relevant information om det produkter, du har købt. Ydermere kan vi anvende oplysninger om dine køb til at overholde diverse lovkrav, heriblandt bogføring, regnskab samt ved tilbagetrækning af produkter. Vi indsamler IP-adresser ved bestillingsafgivelser på vores hjemmesiden, således at vi kan varetage vores interesse i at forhindre svig. 

 

1.2.3. Retsgrundlag

 

Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f (EU 2016/679).

 

1.3. Nyhedsbreve

 

1.3.1. Indsamling af oplysninger ved hjælp af nyhedsbreve

 

Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer.

 

1.3.2. Hvilke formål har indsamlingen af oplysninger ved hjælp af nyhedsbreve?

 

Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.

 

1.3.3. Retsgrundlag

 

Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f (EU 2016/679).

 

 

 

2. Modtagere af personoplysninger

 

2.1 Videregivelse af dine oplysninger som led i leveringsprocessen

 

Vi videregiver oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, bestillingsnummer samt evt. specifikke leveringsønsker til den transportør, som vil stå for leveringen af bestilte varer til dig. Såfremt at du har købt en ikke-lagerført vare, kan de samme oplysninger som videregives til vores transportører, videregives til enten producenten eller grosssten, og vedkommende vil i disse tilfælde stå for leverancen.

 

2.2. Videregivelse af dine oplysninger til andre selskaber 

 

Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til andre selskaber.

 

2.3. Videregivelse af dine oplysninger til eksterne samarbejdspartnere

 

Vi kan overlade dine oplysninger til eksterne samarbejdspartnere, som behandler oplysninger på vores vegne. Disse eksterne samarbejdspartnere kan bl.a. være partnere som håndtere den tekniske drift og forbedringer af vores systemer og hjemmeside, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. De eksterne samarbejdspartnere er databehandlere, hvilket indebærer at de er under vores instruks, og at de behandler oplysninger, som vi er dataansvarlige for. Ingen databehandlere må anvende de indsamlede oplysninger til andet formål end at opfylde aftalen med os, og databehandleren er naturligvis underlagt fortrolighed om disse. Der er indgået skriftlige databehandleraftaler på samtlige databehandlere.

 

2.4. Videregivelse af dine oplysninger til databehandlere uden for EU/EØS

 

To af vores databehandlere er etableret i USA, dvs. Google Analytics v/Google LLC. og Facebook Inc. Gennem databehandlernes certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. databeskyttelsesforordningens art. 45, er de fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA, sikret. Såfremt at vi vil bruge andre databehandlere etableret uden for EU/EØS end de to nævnte, vil dette altid ske med sikring af gyldige overførselsgarantier.

 

Kopi af Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

 

Kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active 

 

3. Dine rettigheder

 

3.1. Indsigtsretten

 

Du er altid berettiget til at anmode os om udlevering af oplysninger, herunder hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilke formål registeringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

 

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til rytterkompagniet@gmail.com  Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

 

3.2. Retten til berigtigelse

 

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

 

3.3. Retten til sletning

 

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

 

3.4. Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

 

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte. 

 

3.5. Retten til dataportabilitet

 

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

 

3.6. Retten til indsigelse

 

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring, da denne behandling foretages på grundlag af vores legitime interesser, jf. punkt 1.1 og 1.2. Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring og profilering, skal du slette dine cookies, som beskrevet i vores cookiepolitik.

 

3.7. Retten til at tilbagekalde samtykke

 

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af nyhedsbreve.

 

3.8. Retten til at klage

 

Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

 

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at skrive til den dataansvarlige på rytterkompagniet@gmail.com eller via telefon 28968133 alle hverdage mellem 10-14. 

 

4. Sletning af personoplysninger

 

4.1. Oplysninger indsamlet i forbindelse med din brug af rytterkompagniet.dk, jf. pkt 1.1.

 

Oplysninger indsamlet om din brug af rytterkompagniet.dk i henhold til pkt. 1.1., slettes efter reglerne i Rytterkompagniets cookiepolitik. De cookies, som Rytterkompagniet selv udbyder, slettes senest et år efter, at du sidst har besøgt siden, mens tredjeparts cookies har varierende udløbsfrister.

 

4.2. Oplysninger indsamlet i forbindelse med dit køb, jf. pkt. 1.2.

 

Oplysninger, som vi indsamler i forbindelse med et køb på Rytterkompagniet.dk, jf. pkt. 1.2., vil som udgangspunkt blive slettet lidt over to år efter dit køb, idet at retten til at reklamere over varen herefter er udløbet. Vi forbeholder os dog retten til at gemme oplysningerne i længere tid, hvis vi har et legitimt grundlag for længere opbevaring – dette kan eksempelvis være hvis det er nødvendigt for at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller at opbevaringen er nødvendig for at vi kan overholde lovkrav.

 

4.3. Oplysninger indsamlet ved hjælp af nyhedsbreve, jf. pkt. 1.3

 

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev jf. pkt. 1.3., slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

 

5. Sikkerhed

 

5.1. Tekniske foranstaltninger

 

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

 

5.2. Medarbejdernes adgang til dine oplysninger  

 

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 

6. Ændringer i vores privatlisvspolitik  

 

6.1. Ret til at ændre i vores privatlivspolitik

 

Såfremt vi foretager ændringer i vores privatlivspolitik, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Rytterkompagniet.dk

 

 

 

Sidst opdateret: 24. maj 2018

 

Levering indenfor 3 dage

På varer som er på lager

Fri fragt v. køb over 600,-

Fast lav pris på mindre ordrer!

Spørgsmål? Ring tlf: 28968133

Man-fre: 12.00-18.00 , Lør: 10.00-13.00