OM OS

Rytterkompagniet

Velkommen til Nordsjællands hyggeligste islænderforretning online!

 

 

Personen som startede Islænder.dk. hed Frederikke og startede i sin tid forretningen op på Fyn. Siden da blev Islænder.dk solgt videre og er nu havnet i det smukke Nordsjælland, hvor den er kommet for at blive.

 

Min passion for islandske heste startede tilbage i 2007 hvor jeg, sammen med min mand købte vores første islænder.

 

Heste har altid fyldt meget i mit liv, men med islænderen fik jeg det jeg havde søgt efter; en hest som var rolig og nem at håndtere i det daglige, men fyrig og arbejdsvillig under rytter. Jeg var solgt!

 

Siden har der været mange islandske heste på adressen, ca. 10 stykker hvis jeg tæller vores nuværende heste med. Dertil kommer selvfølgelig låneheste og opstaldere…  alt i alt lander vi nok på ca. 25 styk.

 

Hvis der er noget mine islændere har lært mig, er det at hestene er vidt forskellige individer, både sindsmæssigt og ridemæssigt – og man kan altid finde en hest som man bare MÅ eje. De har også lært mig ridning er en livslang læringsproces og at være taknemmelig for hvert et øjeblik jeg tilbringer sammen med dem.

Selfie Fønix

 

Min vision bag Islænder.dk er at sælge det bedste udstyr til den islandske hest og dens rytter! Vores små naturhestes alsidighed gør islændersporten meget bred og målet er at samle det bedste udvalg på ét sted, uanset om du er konkurrence – eller skovtursrytter. Det hele foregår på vores hyggelige gård i Sønderby – eller til stævner, skuer og kåringer over hele Danmark.

 

Du kan følge med på facebook, hvor vi fortæller hvad der sker af stort og småt i forretningen, med hestene og på vores gård generelt. Og så er du selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi og se forretningen efter aftale eller i åbningstiden.

 

Kærlig Hilsen

 

Frederikke/Tidligere ejer

PS: Abonér på vores nyehedsbrev – der får du både ny viden og gode tilbud.

 

Når du handler hos Islænder.dk, får du en høj personlig service. Vi rådgiver gerne, og du har altid returret. Hos Islænder.dk ønsker vi at sælge rideudstyr, beklædning og hestepleje af en god kvalitet. Vi henvender os til islænder rytteren og lægger vægt på at give vores kunder en god vare til prisen. Derfor finder du også altid gode tilbud på rideudstyr hos Islænder.dk.

Mød os hér:

New layer…
New laye
New layer…

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.