RYTTER

Ridetøj, rytterartikler og udstyr til rytteren

Siden mennesket for første gang satte sig på hesteryg, har vi udviklet og forbedret ridetøj og udstyr til rytteren. Udstyr der skal gøre rideturen mere sikker – men også udstyr der skal gøre ridningen mere behagelig. Et eksempel på decideret ridetøj kan f.eks. være ridehandsker med forstærkning mellem fingrerne – netop for at undgå vabler efter tøjlen. Eller en sikkerhedsvest med høj komfort – for at hindre skader på indre organer, ved styrt eller fald.

Hvorfor skal jeg bruge ridetøj og specielt rytterudstyr?

Ridning er desværre ikke en ufarlig sport. For at minimere risikoen for rytteren – samt gøre rideturen mere behagelig er det rigtige rytterudstyr en stor det af ridningen. Ridestøvler er feks designet til at støtte schenklen, beskytte tæerne mod at blive trådt på af en tung hest – og ikke mindst holde foden på plads i stigbøjlen under ridning. Derudover er rigtigt ridetøj designet til modvirke ubehagelige gnavsår og vabler – der let kan opstå under en ridetur

Rytter iført ridetøj

Bliver man en bedre rytter af at bruge det rigtige udstyr?

Hos Islænder.dk vil du finde rytterudstyr som du vil opdage at du ikke kan leve uden. Alt det du som rytter har brug for i dagligdagen, samt ting der gør livet som rytter både sjovere og nemmere. Vi kan ikke love dig at du bliver en bedre rytter af at bruge det rigtige rideudstyr. Men vi kan love dig at ridningen bliver både lettere, sjovere og mere sikker med det rigtige ridetøj og rytter udstyr.

Betyder udseendet noget for ridningen?

Svaret er ja – og nej. For din hest er ligeglad om du har ridestøvler eller gummistøvler på. Den er også ligeglad med om du rider med ridehjelm eller vælger jeans fremfor ridebukser. Men hvis du ønsker at gøre noget ved din ridning, betyder udseendet faktisk noget. For din underviser kan ikke se din opstilling hvis du ikke har tætsiddende tøj på når du rider – og derved risikerer du at få nogle dårlige vaner som kan være svære at rette på. Rider du konkurrencer ved du, at det ofte er marginaler der tæller. Derfor har du en fordel i at præsentere dig selv og din hest bedst muligt – også gennem påklædning og fremtoning. Og det er uanset hvilken gren af ridesporten du dyrker.

Ridetøj til stævne

Er rigtigt ridetøj og rytterudstyr ikke dyrt?

Der er mange udgifter forbundet med at holde hest. Men ridesporten behøver ikke at være dyr. Hos Islænder.dk lægger vi vægt på at ridesporten skal være for alle – og derfor holder vi vores priser nede. Vi køber stort ind og giver rabatten videre til vores kunder. Så søger du efter billigt rideudstyr, billigt ridetøj eller udsalg på rideudstyr skal du kigge forbi vores udsalgsside hvor du altid finder skarpe tilbud på rytterudstyr.

 

 


.

Viser 1–20 af 85 resultater