Karlslund Flex Kneefit Bomløs sadel

15.000,00 kr.

Karlslund Flex sadel kneefit – bomløs islændersadel
– Den populære bomløse sadel.
Innovativ bomløs sadel med optimeret sædeform og justerbare samt udskiftelige knæpuder. Knæpuderne er fæstnet med skruer, hvilket gør det nemt at justere vinklen og placeringen, samt udskifte knæpuderne til en anden model. To sæt knæpuder medfølger.
Bygget på en meget fleksibel indre struktur, som optimere hestens bevægelser og gangarter. Sædet er blødt og komfortabelt, og har en nøje balance mellem støtte og bevægelsesfrihed. Alt i alt en sadel der tilbyder stor komfort, unik fleksibilitet, og en meget tæt kontakt mellem hest og rytter.
Sadelpuderne er lavet med en moderne fler-lags opbygning i latex skum, hvilket giver stor frihed til skuldre og mankekam, en uovertruffen fordeling af rytterens vægt, såvel som en meget god tilpasning til heste i forskellige former. Det indbyggede korte kopfjern sikrer, sammen med den brede kanal, en ergonomisk pasform til hesten, med god plads til rygrad, mankekam og skulderblade.
Den korte længde af sadlen og den fleksible struktur, sikrer at den passer på langt de fleste islandske heste. Dermed er sadlen også velegnet til brug på flere heste, da den i høj grad tilpasser sig til den enkelte hests form.
Sadelovertræk medfølger

Egenskaber:

  • Optimeret smalt sæde
  • Udskiftelige og justerbare knæpuder
  • Top kvalitet læder
  • Ekstremt fleksibel
  • Følelsen af at sidde som i en rigtig bomsadel som ingen andre bomløse har af egenskab

Paneler: Latex
Størrelser: 16″, 17″ og 17,5″

Varenummer (SKU): 2300771 Kategorier: ,

Beskrivelse

Karlslund Flex Kneefit sadel  – Bomløs islændersadel i høj kvalitet

Yderligere information

Vægt 6000,0000 kg
Label

new

Størrelse

16", 17", 17.5"

Du kunne også være interesseret i...