Sadelpleje sæt – spar 20 % af normalprisen

197,00 kr.

Sadelpleje sæt bestående af hele tre lækre produkter

Varenummer (SKU): 2300111 Kategorier: ,

Beskrivelse

Sadelplejesæt består af Sadelsæbe, Læderbalsam og den uundværlige Werlin Læderpleje.

 

Produkt 1: Parisol sadelsæbe

Parisol Højkoncentreret sadel- og lædersæbe i dåse, som rengør i dybden, samt beskytter og bevarer læderet flot og smidigt.

B & E-mærket står for læderplejeprodukter af høj kvalitet fra Bense & Eicke. Produkterne udviklet og produceret siden 1887. Serien indeholder forskellige rengørings- og plejeprodukter til alt glat læder. Læder rengjort og plejet med læderplejeprodukterne fra B & E, forbliver smukt, får en enkel glans og forlænges i levetiden. 

Udover det klassiske rideudstyr af glat læder, såsom sadler og hovedtøj, er produkterne også meget velegnede til lædermøbler (sofaer, stole osv.), læderbeklædning såsom læderjakker eller motorcykeldragter, bilsæder, tasker og sko.Forkæl dit udstyr med en god og nærende sæbe som både er fugtgivende og blødgørende, og oplev selv din gamle sadel blive som ny. Sæben indeholder glycerin hvilket er med til at gøre læderet blødt og smidigt. 

Brugsanvisning: Gør svampen fugtig, og brug den til at påsmøre sæben på det udstyr du gerne vil rengøre. Tør efterfølgende overskydende sæbe af med en tør klud. 250 ml.

Produkt 2: Parisol Læderbalsam 

Parisol læderbalsam gør læderet smidigt, vandafvisende og øger læderets levetid. Indeholder vigtige vegetabilske substanser, som har en dybdevirkende effekt

Forlæng levetiden på dit læder og oplev selv gammelt læder få nyt liv. 

Parisol Læderbalsam med bivoks, indeholder olier af højeste kvalitet, ægte bivoks og vaseline, hvilket sikre at produktet trænger hurtigt ind i læderet og kan gøre selv gammelt og tørt læder, blødt og smidig. Derudover har det også en imprægnerende effekt på læderet. 

Gør læderet:- smidig- blødt- glat- vandtæt- holdbart

500 ml

Brugsanvisning: 

Rengør, fx din trense, med fx Parisol, sadelsæbe. Herefter skal du påføre et tyndt lag Parisol Læderbalsam med bivoks med en tør svamp eller klud

Produkt 3: Creme Walin støvlepudsemiddel.

Vælg den bedste pleje til dine ridestøvler! Creme Walin fra Bense & Eicke forlænger levetiden på dine ridestøvler og giver den flotteste glans! Walin creme kan sagtens bruges til sadel og trense, som det aller sidste finish til stævnet.

Mere end 125 års erfaring med fremstilling af læderpleje er baggrunden for denne flotte skocreme som leveres i en praktisk og holdbar metaldåse. 100 ml

 STÆVNETRICK:

 Polér efter med en nylonstrømpe så bliver støvlerne ekstra blanke.

 

Yderligere information

Vægt 1000,0000 kg
Label

new

Du kunne også være interesseret i...